Hollandia Aegon NK

VLNR Amber Kraak, Marieke Keijzer en Martine VeldhuisVandaag werden de NK finales op de Bosbaan geroeid. Merijn leverde een mooi gevecht in zijn F finale ( J6 1X ; plaats 31 tm 36). Na een spannende race met een geweldige eindsprint kwam hij op de finish net iets te kort voor de winst. U kunt de race via deze link bekijken  vanaf 3:02:40.

Een uur later voeren onze buitenleden Marike en Martine hun A finale (LDE 1x). Martine nam, evenals Merijn trouwens in zijn race , brutaal de leiding maar moest die vervolgens afstaan aan wereldkampioene  Marieke Keijzer van de Maas (LDB1x 2016). Ook wereldkampioene  Amber Kraak van het Tilburgse Vidar (LDB 2x  2016) passeerde haar na 500 meter. Overtuigend wist Martine  uiteindelijk beslag te leggen op de derde plaats. Ook dit jaar had de organisatie besloten de finales in te delen op basis van resultaten uit voorgaande rondes en weersvoorspellingen (*). Met name Marike Veldhuis trof het slecht in baan 1. Zij legde na een knappe race beslag op de 5e plaats. Uitslagen vindt u hier. De race van Mrike en Martine is te volgen via deze link vanaf 0:43:40.

(*) Wijziging baanindeling ivm wind
Vanwege de verwachte wind zullen de finales gestart worden in waaiervorm met de best geplaatste ploegen op de hoge boeien. Baan 7 is verboden.

WebcamNK 2012: M16 2x

deze plek is gereserveerd voor de Amycus-ploeg die het meest recent een nationale titel heeft behaald

AEGON Development 2015 LD2x

deze plek is gereserveerd voor de Amycus ploeg die het meest recent een KNRB klassement heeft gewonnen

Contact

Twentse Roeivereniging Amycus
Badweg 22
7604 PN ALMELO
tel: 0546- 570131
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(C) Twentse Roeivereniging Amycus, Almelo - Alle rechten voorbehouden