World Rowing Under 23 Championships

Update: Ploeg van Marike en Martine heeft zich rechtstreeks geplaatst voor de finale op zaterdag door als 2e te eindigen in de heat. Verslag hier en hier.  Mooie roeifoto's  van de ploeg hier en hier.

Vanaf morgen vinden in Plovdiv, Bulgarije, de  World Rowing Under 23  Championships plaats. Martine en Marike Veldhuis, beiden lid van ASR Nereus en nog steeds buitenlid van onze vereniging, bouwen voort op het fundament dat is gelegd door Ebbo en Henk (zie elders  deze site). Zij vertegenwoordigen, in combinatie met roeisters van Triton en Gyas, Nederland in de BLW4x (U23 Lightweigt Women's Quadruple Sculls) . Een voorbeschouwing leest u hier.

M&M starten woensdagmiddag 19 juli om 16:30 in de tweede voorwedstrijd (15:30 Nederland!). De eerste twee plaatsen in de heats geven rechtstreeks toegang tot de finale later deze week. De twee overige finale plaatsen worden toegekend via de herkansing (repechage) .Meer informatie vindt u op http://www.worldrowing.com/events/2017-world-rowing-under-23-championships/. De wedstrijden zijn rechtstreeks te volgen via deze link.

 

WebcamNK 2012: M16 2x

deze plek is gereserveerd voor de Amycus-ploeg die het meest recent een nationale titel heeft behaald

AEGON Development 2015 LD2x

deze plek is gereserveerd voor de Amycus ploeg die het meest recent een KNRB klassement heeft gewonnen

Contact

Twentse Roeivereniging Amycus
Badweg 22
7604 PN ALMELO
tel: 0546- 570131
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(C) Twentse Roeivereniging Amycus, Almelo - Alle rechten voorbehouden