Wedstrijden

Meedoen aan een roeiwedstrijd is leuk en spannend: je komt direct te weten waar al je trainings-inspanningen toe hebben geleid en weet je waar je staat in jouw veld / nummer / categorie / leeftijd….
Ook voor de vereniging is het goed dat Amycus gesignaleerd wordt op wedstrijden.

  • De botenwagen is voor het transport naar de wedstrijd ter beschikking; schrijf hem af in het afschrijfboek zoals dat ook met boten moet; het voorkomt misverstanden in geval van meerdere wedstrijden in een weekend. 

  • vergeet niet ruim voor de wedstrijd een wedstrijdcontract met de KNRB af te sluiten. Hiermee verklaar je met name dat je geen doping gebruikt. Een mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende; je krijgt dan een pdf van het contract uit de KNRB ledenadministratie toegestuurd, dat je dan ondertekend naar het bondsbureau moet sturen.

  • Senioren betalen hun eigen inschrijfgeld; voor jeugdleden wordt het inschrijfgeld door de vereniging betaald

  • De inschrijving wordt gedaan door de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; het verschuldigde inschrijfgeld wordt door de penningmeester betaald, die het inschrijfgeld vervolgens weer bij de deelnemende senioren incasseert.

 

WebcamNK 2012: M16 2x

deze plek is gereserveerd voor de Amycus-ploeg die het meest recent een nationale titel heeft behaald

AEGON Development 2015 LD2x

deze plek is gereserveerd voor de Amycus ploeg die het meest recent een KNRB klassement heeft gewonnen

Contact

Twentse Roeivereniging Amycus
Badweg 22
7604 PN ALMELO
tel: 0546- 570131
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(C) Twentse Roeivereniging Amycus, Almelo - Alle rechten voorbehouden