Hoe kom ik bij Amycus

U komt uit de richting van

Apeldoorn en Deventer
Volg de A1 tot afslag 28 (Enter Rijssen Goor). Neem deze afslag en ga onderaan bij de verkeerslichten naar links richting Rijssen Wierden (N347). Volg deze weg tot het eind bij de verkeerslichten en ga daar naar rechts richting Wierden en Almelo (N350). Volg deze weg  tot vlak voor Wierden en ga bij de verkeerslichten naar rechts richting Almelo-West (A35). Neem dan de afslag 31 naar de N36 Almelo-West en Wierden-Noord. Zodra dit mogelijk is op de N36 rechts voorsorteren en blijven rijden, volg de afslag naar rechts na ruim een kilometer. Op de rotonde rechtsaf. Zie verder onderaan.

Zwolle
Volg de N35 via Nijverdal tot waar de weg overgaat in de A35. Neem dan de afslag 31 naar de N36 Almelo-West en Wierden-Noord. Zodra dit mogelijk is op de N36 rechts voorsorteren en blijven rijden, volg de afslag naar rechts na ruim een kilometer. Op de rotonde rechtsaf. Zie verder onderaan.

Hardenberg
Volg de N36 richting Almelo Wierden. Ga bij de afslag naar Almelo echter rechtdoor richting Wierden. Neem de afslag Almelo-West en Wierden-Oost. Bij de rotonde linksaf en bij de volgende rotonde rechtdoor. Zie verder onderaan.

Enschede
Volg de A35 naar Almelo. Neem de afslag 31 naar de N36 Almelo-West en Wierden-Noord. Zodra dit mogelijk is op de N36 rechts voorsorteren en blijven rijden, volg de afslag naar rechts na ruim een kilometer. Op de rotonde rechtsaf. Zie verder onderaan.

Het laatste stuk na de rotonde
Volg de smalle weg voorzichtig onder de brug door en direct naar rechts de parkeerplaats op. Zonder botenwagen eventueel aan rechterzijde doorrijden naar de kleine parkeerplaats. De accommodatie van de roeivereniging is rechts in de hoek via het kleine hek bereikbaar. Voor botenwagens neemt u het grote parkeerterrein (waar eventueel ook rondgemaakt kan worden). De botenwagens afladen op het parkeerterrein. U kunt de boten via het grote hek direct achter het grote parkeerterrein op het vlot brengen.

 

WebcamNK 2012: M16 2x

deze plek is gereserveerd voor de Amycus-ploeg die het meest recent een nationale titel heeft behaald

AEGON Development 2015 LD2x

deze plek is gereserveerd voor de Amycus ploeg die het meest recent een KNRB klassement heeft gewonnen

Contact

Twentse Roeivereniging Amycus
Badweg 22
7604 PN ALMELO
tel: 0546- 570131
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(C) Twentse Roeivereniging Amycus, Almelo - Alle rechten voorbehouden