"Breng"-roosters

Ieder lid dat iets voor de vereniging doet, doet dat omdat hij of zij daar plezier aan beleeft.

Dat kan ook het geval zijn met de drie activiteiten, waarvan we als vereniging vinden we dat met alle leden moeten doen.

Dat betekent dat, als je op onderstaande roosters ingedeeld staat, we op je moeten kunnen rekenen. Ben je onverhoopt verhinderd, ruil dan met een ander lid dat op de lijst staat.

Uit de ALV

De notulen van de afgelopen ALV, het jaarverslag over het afgelopen jaar en de begroting voor dit jaar zijn beschikbaar voor leden die ingelogd zijn.

Log in bovenaan de website: mocht U de inloggegevens niet voorhanden hebben, dan kunt U met behulp van Uw bij ons bekende mail-adres Uw gebruikersnaam opvragen en middels datzelfde menu een nieuw wachtwoord verkrijgen. Lukt dat niet, stuur dan een bericht naar de  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.die dan het door U gebruikte mail-adres zal vergelijken met hetgeen in de ledenadministratie is opgenomen.

Smoelenboek

De pasfoto's van de leden, die in de toekomst in dit smoelenboek willen worden opgenomen, zijn alleen toegankelijk voor leden die ingelogd zijn. Op dit moment (1 maart 2014) is er nog geen actie ondernomen om deze mogelijkheid bij de leden van Amycus onder de aandacht te brengen.

Log in bovenaan de website: mocht U de inloggegevens niet voorhanden hebben, dan kunt U met behulp van Uw bij ons bekende mail-adres Uw gebruikersnaam opvragen en middels datzelfde menu een nieuw wachtwoord verkrijgen. Lukt dat niet, stuur dan een bericht naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., die dan het door U gebruikte mail-adres zal vergelijken met hetgeen in de ledenadministratie is opgenomen.

Leden

 

Dit is het besloten deel van de Amycus website: alleen toegankelijk voor Amycus leden die ingelogd zijn.

Log in bovenaan de website: mocht U de inloggegevens niet voorhanden hebben, stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het verzoek om een gebruikersnaam toegekend te krijgen. U kunt Uw gebruikersnaam zelf kiezen; Uw secretaris kent vervolgens een tijdelijk wachtwoord toe dat U zelf, wanneer U dat wilt, kunt aanpassen. Deze site stuurt U ook een nieuw wachtwoord toe, wanneer U de oude vergeten mocht zijn.

WebcamNK 2012: M16 2x

deze plek is gereserveerd voor de Amycus-ploeg die het meest recent een nationale titel heeft behaald

AEGON Development 2015 LD2x

deze plek is gereserveerd voor de Amycus ploeg die het meest recent een KNRB klassement heeft gewonnen

Contact

Twentse Roeivereniging Amycus
Badweg 22
7604 PN ALMELO
tel: 0546- 570131
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(C) Twentse Roeivereniging Amycus, Almelo - Alle rechten voorbehouden