Fifty-Fit

Roeien brengt vaart in het leven ......
 
ook als je 50 of ouder bent.
 
Heb je ook wel een het idee dat het tijd wordt weer eens iets aan sport te doen? Of heb je het gevoel dat de sport die je beoefent belastend is voor jouw lichaam, bijvoorbeeld voor knieën of gewrichten? Of wordt het gewoon tijd voor een nieuwe hobby, waarin op gezonde manier met je lichaam bezig bent?
 
Kom dan roeien bij Amycus! Schrijf je in voor fifty fit of bel voor een proefles.....
 
Amycus is een gezellige kleinschalige roeivereniging aan het Wendelgoor , bij de Wierdense  brug in Almelo. De leden komen uit heel Twente maar met name  Almelo en Wierden. Als nieuw lid krijg je les  van een ervaren instructeur en word je snel in een ploeg van vier ingedeeld zodat je gezamenlijk kan  genieten. Of je kan gaan skiffen, alleen of met z'n tweeën. Regelmatig worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd al dan niet op  sportief (roei)gebied. Je kunt recreatief roeien of voor de prijzen gaan, al dan niet in teamverband. Kortom een leuke vereniging, waar je je prima zult vermaken.
 
Speciaal voor vijftigers of ouder start op gezette tijden een trainingsprogramma voor senioren. Gedurende zes weken wordt in groepen van ongeveer 8 personen een les per week gegeven door een ervaren instructeur. Na 6 weken heb je het roeien aardig onder de knie. dan kun je beslissen of je lid wilt worden van onze vereniging.
Kosten zijn 10 euro, dus daarvoor hoef je het niet te laten.
 
Geen vijftig plus?  Maakt niet uit. Amycus biedt een programma voor elke roeibelangstellende!
 
Mail naar Jan Willem Veldhuis, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
We nemen snel kontakt op.

 

WebcamNK 2012: M16 2x

deze plek is gereserveerd voor de Amycus-ploeg die het meest recent een nationale titel heeft behaald

AEGON Development 2015 LD2x

deze plek is gereserveerd voor de Amycus ploeg die het meest recent een KNRB klassement heeft gewonnen

Contact

Twentse Roeivereniging Amycus
Badweg 22
7604 PN ALMELO
tel: 0546- 570131
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(C) Twentse Roeivereniging Amycus, Almelo - Alle rechten voorbehouden